Tre ting en glarmester kan hjælpe med

glarmester hjaelp

Et glarmester er selvfølgelig en, der arbejder med glas. Men mange glarmestre kan meget andet end bare at udskære og montere ruder – især fordi der i dag er næsten utallige muligheder i glas. Derfor stilles der også større krav til en glarmesters kunnen og færdigheder. I det følgende indlæg giver vi dig eksempler på tre ting, en glarmester kan, som måske er udover, det du forventede.

Konstruktion af glastrapper

Glaskonstruktioner sætter altid et unikt, enkelt og moderne præg på omgivelserne. Det gælder selvfølgelig også trappeområdet, og trappetrin i glas giver et utroligt stilrent særpræg i hjemmet – eller hvor de nu installeres.

Glastrapper kan udføres i både klart og mat glas, og derfor kan du selv bestemme den æstetiske effekt. Eksempelvis giver det klare glas et mere lyst særpræg på rummet, mens det matte giver mere afdæmpethed.

Trappetrin i glas giver generelt mere lys i rummet og en følelse af plads, så der er god grund til at overveje en glastrappe. Hvis du finder den rigtige glarmester ved Hellerup, er der god mulighed for, at han har erfaring med glastrapper, ligesom han typisk også vil kunne give dig råd og vejledning, så du er sikker på et tilfredsstillende resultat.

Udformning af glasmontre

En glasmontre egner sig godt til fremhæve genstande, du ønsker særlig fokus på. Det kan være en samling, sportspræmier, kunst, modelskibe eller andre genstande, som du synes har brug for særlig opmærksomhed samt beskyttelse imod nysgerrige hænder.

Både virksomheder og private kan have ting, som fortjener at stå i en glasmontre, og glasmontren er da bestemt heller ikke begrænset til museer og udstillinger. Hvis du finder en dygtig glarmester, vil han bygge en glasmontre, som er specialkonstrueret til lige præcis den genstand, du ønsker at skabe opmærksomhed og særlig respekt omkring.

Montering af termoruder med indbyggede persienner

Mange glarmestre tilbyder også at montere termoruder med indbyggede persienner. Ruder med indbyggede persienner er både stilrene og praktiske. De indbyggede persienner giver privatliv og optimal afskærmning mod solen, og de kræver ingen rengøring og vedligeholdelse. Desuden har de en utrolig lang holdbarhed.

Indbyggede persienner kan med fordel installeres i hjemmet men er også optimale i mødelokalet eller andre steder, hvor der er brug for afskærmning i ny og næ. Du kan forhøre din lokale glarmester i Gentofte om muligheden for at få monteret vinduer med indbyggede persienner, hvis du er interesseret.

 

Glarmester Vad

Grusbakken 2

2820 Gentofte

70 20 24 34

Written by BotiumAdmin