Sådan sikrer du et godt byggeforløb

Der findes utallige gode råd til, hvordan et godt byggeforløb sikres. På internettet og gennem de sociale medier er der adskillige artikler fra ”gør det selv”-eksperter omhandlende, hvordan man selv udfører sit byggeforløb. Erfarne eksperter i byggebranchen har ét godt og simpelt råd, som garanterer, at byggeforløbet bliver succesfuldt.

Maler

Et enkelt godt råd: Totalentreprise

Ved totalentreprise overlades alt ansvaret for byggeforløbet til en enkelt projektleder i et firma inden for byggebranchen. Derfor foregår kommunikationen, i forhold til byggeforløbet, mellem projektlederen og kunden. Kunden har intet ansvar i forhold til, hvordan byggeprocessen forløber. Det er netop projektlederen, som har ansvaret for gennemførelse af hele processen fra valg af fagfolk til den sidste klat maling. En professionel projektleder kan med sin erfaring koordinere byggeforløbet, så tidsplanen og budgettet overholdes. Det kræver et stort overblik at få koordineret malere, tømrere, elektrikere med mere i den korrekte rækkefølge, så der ikke er spildes tid og ressourcer, hvilket en projektleder formår. Herigennem kontrolleres kvalitet med et fagligt øje, hvilket sikrer en høj kvalitet uden fejl og mangler.

Valg af firma til totalentreprise

Det er vigtigt at udvælge et firma til totalentreprise, som har værdier, som kunden kan støtte. Projektlederen vil rekruttere fagfolk efter værdierne, hvorfor dette aspekt bør medtænkes. Det kan blandt andet dreje sig om firmaer med fokus på samfundsrelaterede problemer såsom arbejdsløshed eller bæredygtighed. Der findes eksempelvis et erfarent firma med totalentreprise i København, som ønsker at hjælpe med at få udsatte unge i arbejde. Det gør de ved at tage socialt ansvar ved at tilbyde lærlingepladser til udsatte unge, som deltager i byggeforløbene. Der er også adskillige firmaer med totalentreprise i landet over, som har fokus på grønt miljø og bæredygtighed, hvilket minimerer ressourcespildet under byggeforløbet. At bidrage til løsningen for samfundsmæssige problemstillinger gavner både kundens private samvittighed samt virksomheders omdømme.

Det er pengene værd

Det er gennem totalentreprise muligt at sikre et godt byggeforløb. Det er en omfattende og langvarig proces at kaste sig uerfarent ud i et byggeforløb. Det er af den grund en god investering at få hjælp fra en projektleder fra et malerfirma i København eller et andet firma i byggebranchen, som har erfaring med totalentreprise. Så bliver byggeprocessen med sikkerhed færdiggjort til tiden inden for budgetrammen, da de typiske fejl ved et byggeprojekt ikke får lov til at opstå. Rådet fra eksperter i byggebranchen angående totalentréprise bør uden tvivl følges, der kræver stor erfaring og kendskab til byggeområdet at få et succesfuldt byggeforløb udført.

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Tlf: 20 16 17 86

Written by BotiumAdmin