Reparation eller udskiftning? Kend dine kloakledninger med TV inspektion

VVS

Når der opstår lækager i dine kloakrør, kan det skyldes flere ting. Det kan eksempelvis skyldes en gradvis nedbrydning, brudte eller tilstoppede rør. Med fagligt velkvalificeret kloakservice i for eksempel København kan du med TV-inspektion af dine kloakledninger finde den præcise årsag til dit kloakproblem.

Et eksempel på et velkendt kloakproblem er tilstoppede rør. Tilstoppede kloakledninger kan være et stort problem, og førhen måtte blikkenslagere lede i blinde efter lokationen på tilstopningen. Med den nyeste teknologi kan man med TV-inspektion af dine kloakledninger nemt lokalisere og identificere årsagen til netop dit kloakproblem – en avanceret kloakservice, som nemt finder årsagerne bag og vil gøre det nemmere at finde en varig løsning.

En TV-inspektion er ikke kun begrænset til boliger, olie- eller gasledninger. Selv store og små virksomheder har haft nytte af denne teknologi. Man kan derfor ikke undgå at sige, at en TV-inspektion af dit kloaksystem kommer med mange fordele.

Nemmere at lokalisere skader, brud eller tilstopninger

Førhen plejede det at være blikkenslagerens kvalificerede gæt der talte, når det kom til at lokalisere skader eller tilstopninger i kloakledninger. Dengang gravede man også kloakrør op for at finde ud af, hvor revnen eller bruddet var, og det gav ofte et stort og dyrt rod til efterfølge. Med professionel og ansvarsfuld kloakservice kan du med TV-inspektion nemt være med til at identificere eventuelle revner, tilstopninger eller brudte områder inden for dine kloakledninger. Det giver også mulighed for din blikkenslager at lokalisere den nøjagtige placering af dit kloakproblem fremfor at søge i blinde. Det betyder bl.a. mindre tid på at finde årsagen, og mere tid til nødvendige reparationer samt lavere omkostninger.

Nemmere at bestemme sig for forebyggende vedligeholdelse

TV-inspektion en fantastisk måde at gennemføre den rutinemæssige vedligeholdelse på. Det gør det som sagt muligt for din blikkenslager at finde revner, brud eller lignende problemer i dine kloakledninger, men også at følge med i kloaksystemets generelle tilstand inden der opstår problemer. Det kan spare dig for en masse tid og penge på reparationer og udskiftninger, som i forvejen kan være meget omfattende som boligejer eller erhvervsdrivende.

Næste gang du har et kloakproblem – måske i form af en pludselig tilstopning eller lækage – kan du altid med autoriseret akut kloakservice bede om en TV-inspektion. Det sparer dig for en masse reparationsudgifter senere hen – og diagnosticeringen af problemet finder sted allerede ganske kort tid efter VVS-selskabets ankomst.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 27 95


http://leonpetersen.dk/ 

 

Written by BotiumAdmin