Gode råd til din køkkenrenovering

Der er mange ting at overveje, når man går i gang med køkkenmontering eller -renovering. En af de vigtigste er nok at vælge, hvilken leverandør du ønsker at arbejde sammen med, og om du vil have et speciallavet køkken eller et præfabrikeret. Ønsker du et speciallavet, kan du finde en dygtig snedker eller tømrer der tilbyder køkkenmontering i København.

Læg et Budget

Det giver sig selv, at renovering eller nyopsættelse af et køkken kan blive temmelig dyrt. Find derfor ud af, hvad du har af penge, før du går i gang med at planlægge, hvilke greb du vil have. Når du har fundet et budget, kan det være en fordel at rådgive dig med entreprenøren og lade denne fortælle dig, hvordan pengene er bedst brugt. Som privatperson mangler man en del information, for at kunne lægge et budget, der kommer til at holde.

Læg en plan

Læg en plan for hvor køkkenets fodaftryk skal være. Det vil sige, at du skal beslutte, hvor vasken skal være og hvor konfuret skal placeres. Herefter kan du forestille dig at gå igennem dit hus. Overvej hvordan det skal bruges til hverdag; hvor nemt er det at tage pander fra komfuret og stille dem hvor I gerne vil spise? Er der en terrasse, hvor det ville være rart at kunne gå ud og understøtter gulvplanen det? Planlægges Køkkenrenoveringen i København i en lille lejlighed, kan det være nødvendigt at overveje om opvaskemaskinen står op ad naboens væg og er til gene for dem, eller om man bør forstærke væggen til toilettet hvis badeværelset deler væg med køkkenet. I det hele taget er det nu, at du kan designe dit brug af køkkenet. Tag udgangspunkt i, hvordan I rent faktisk bruger det. Software, designet til at vise dig, hvordan dit køkken vil komme til at se ud, kan hjælpe med denne proces. Der findes mange gratis programmer på nettet, som ikke kræver mere teknisk ekspertise, end at du trækker møbler ind i et rum.

Køkken renovering

Vælg en stil

Er du til moderne, hvide, grebsløse køkkenskabe med led-lys når man åbner? Er du nærmere til madam blå og udskårne skabe, samt rustikke krukker og finurlige loppefund? Tag hensyn til, hvordan resten af huset er indrettet, når du vælger, hvilken stil du ønsker i køkkenet. Når du har valgt en stil, kan du bruge denne som rettesnor for resten af projektet. Når du skal vælge mellem tusindvis af forskellige skabslåger, så spørg dig selv, hvilken der passer bedst ind i den valgte stil.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf:  70 88 56 64

 

Written by BotiumAdmin