Ny terrasse giver udendørs rum

terrasse

En terrasse kan være en fantastisk tilføjelse til dit hus, Det er noget andet end at have en ekstra stue. Udenfor i den friske luft kan haven og grillen nydes. Der er mange forskellige typer terrasser, her er nogle af de muligheder du har.

Hævet terrasse. Her er tale om en terrasse, der er hævet over jorden. Dette er ofte i forbindelse med, at husets stueetage ikke er i niveau med haven. Her er terrassen en klar forlængelse af huset ud i haven. Den hævede terrasse kan være rigtig god, hvis den eksempelvis ligger helt op til køkkenet eller lignende.

Terrasse i niveau med haven. Skal terrassen bruges til at komme ud af huset, kan man vælge en som er i niveau med haven. Her bygges terrassen måske i forlængelse af huset eller måske bygges den et stykke fra det, således at den mere bliver en siddeplatform i haven. Dette er især brugbart hvis man har et område med høje træer eller lignende, som kan afskærme den frie terrasse fra blæst og sol.

Tagterrasse. Har man ikke meget have at give af, kan man overveje en terrasse på taget. En tagterrasse kan være en rigtig behagelig løsning, da man ofte er højere oppe end naboerne, og derfor har en del privatliv. På den negative side får man også mere vind deroppe, og bør måske overveje et læhegn eller lignende. Er der en snedker tæt på dig i Hellerup eller lignende, kan du høre denne, hvad mulighederne er for netop den type hus, du har.

Terrasse i flere niveauer. En meget stor terrasse vil sjældent blive udnyttet, da den ikke er særlig hyggelig. Vil man alligevel gerne bygge en meget stor terrasse kan det være en mulighed at dele den op i forskellige niveauer. Herved skabes flere separate rum som kan bruges hver for sig eller sammen.

Overdækket/ ikke overdækket terrasse. Alt efter hvad man bruger terrassen til, kan det være en idé at kigge på overdækning. Bruger man terrassen hele året er det næsten uundværligt ikke at have tag. Bruger man den kun om sommeren kan det muligvis være overflødigt. Man kan også overdække dele af terrassen, hvor man eksempelvis har grillen stående ude hele året.

Hvis du skal have lavet ny terrasse kan det være en god idé at finde en tømrer på eksempelvis Nordsjælland til at hjælpe dig med at designe og opsætte denne.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4 th
2100 København Ø
Tlf: 70 88 53 91

 

Written by BotiumAdmin