Stencil

Jeg har aldrig været en stor stencil fan.
Til dels på grund af processen. Det er opslidende i, at det er så detalje orienteret … en slip af børsten eller spil i stencil og det er overstået.
Også, fordi stenciling minder mig om 80’erne og 90’erne og ikke på en god måde … Jeg taler hvide sløjfer stenciled på støvede lyserøde vægge (betyder det minde dig om din barndomsveninder soveværelse ??)
Så da min søster, Laurel, ringede og sagde at hun ville have mig til at hjælpe hende stencil gartneriet for hendes nye baby jeg foreslog et vægmaleri. Så meget mere sjovt at gøre! Lad den kreative energi kører! Eller tapet, mener jeg, hvor mange søde børns wallpapers er der? Tons, siger jeg, tons.
Men hun insisterede. Hun bestilte en stencil fra Cutting Edge Stencils som har tonsvis af nye (læs: ikke 80’er) typografier.

Laurel har klassisk smag og kan lide dæmpede farver og rene linjer. Hun har valgt en konservativ espalier stencil hjælp grå som base farve og hvide som “udfylde” på stencilen.

Written by BotiumAdmin