Vores nye blog

Velkommen til vores nye indretnings blog. Her kan du finde alt om tips og tricks indefor indretning.

___

Lad dine illustrationer bestemme accentfarver i dit soveværelse. I dette eksempel, jeg valgte smaragdgrønne for sin rigdom og mangfoldighed. Start med et stykke illustrationer, der er meningsfuldt for dig og bruge det som din farve inspiration.

Cody og jeg tilbragte det meste af weekenden indhente på hver af vores to-do lister på arbejdspladsen. Men søndag morgen tog vi en pause til at sidde ned og snakke om vores nye hjem. Da vi bevæger os i juli, er vi håber at gøre flytningen går så glat som muligt ved at få tingene organiseret på forhånd. Vi startede en pinterest board for vores nye hjem inspiration, skabte en bevægende / nye møbler budget, drøftede prioriterede emner, vi håber at fuldføre før barnet Evie ankommer og tænkte fremtidige renoveringer. Det er sådan en ny / spændende følelse bliver klienten for en gangs skyld!
Ønsker den høre nogle gode nyheder ?! Jeg vil bringe jer med på turen ved at oprette en post med alle de før fotos med noter af hvad vi planlægger at gøre. Så vil jeg oprette et indlæg til hvert værelse vi gentage, som omfatter før + efter billeder og alle detaljer – de gode og de dårlige!
Også! * Hvis nogen kan anbefale en stor flyttefirma i Boston og en velrenommeret handyman (jeg har ikke fundet den perfekte endnu) … det ville være meget værdsat! 🙂
Glad mandag!

 

Written by BotiumAdmin